Niet -gecontracteerde zorg

Mocht uw zorgverzekeraar niet bij het overzicht 'gecontracteerde zorg' staan, neemt u dan contact met mij op. Dan verloopt de vergoeding iets anders. Meestal krijgt u dan van mij een factuur en deze kunt U, na betaling aan mij, declareren bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar krijgt U 60 tot 90% vergoed van het gemiddelde landelijk gecontracteerde tarief.

Vraag uw eigen ziektekosten verzekeraar naar uw eigen voorwaarden. Als uw zorgverzekeraar niet bij het kopje 'gecontracteerde' zorg staat pas dan gelden de volgende tarieven, die u later voor het grootste deel van uw zorgverzekeraar terugkrijgt. Neemt u hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Er zijn geen contracten afgesloten in 2021 met Caresq ( = Promovendum, national Academic, Besured, AON) en Anderszorg, Azivo en Menzis.

Tarieven niet-gecontracteerde zorg

Diensten Duur Tarief
Behandelgesprek
45 minuten € 95,00
(relatie)gesprek 60 minuten € 125,00
Groepsbehandeling (5-8 personen) 120 minuten € 47,50

Betalingsvoorwaarden

Algemene betalingsvoorwaarden LVVP, www.LVVP.info

Lidmaatschappen:

Lid van de Vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP) Lid van de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen (LVVP) Lid van Vereniging van oplossingsgerichte professionals Nederland (VOPN) Lid van PsyZorg ZO-Brabant Lid van PsyZorg ZO-Brabant