Wachttijd

Momenteel is er helaas een aanmeldstop.

Neem contact op met Specto voor de stand van zaken. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Voor meer informatie kunt u terecht bij de factsheet van de NZa.

Samenwerking

Er is verder een samenwerkingsovereenkomst met collega's in de buurt en we proberen samen de wachttijden zo kort mogelijk te houden. En indien wenselijk kunt u bij mijn afwezigheid, gedurende ziekte en vakantie, bij een van hen terecht. Ook wordt er samengewerkt met huisartsen, praktijkondersteuners, psychiaters, fysiotherapeuten, haptonomen, osteopaten, muziektherapeuten en kindertherapeuten. In geval van crisis gedurende de avond/nacht/weekend of als ik niet werkzaam ben, kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts.

Voor andere klachten, problemen of vragen, kunt u natuurlijk contact met mij opnemen.

Ik ben dagelijks in de ochtend beschikbaar en op de maandagavond. Het is mogelijk om te beeldbellen. Beveiligd beeldbellen is mogelijk via Minddistrict. Daarvoor zal ik een account aanmaken. Op de mobiele telefoon via de app Signal, die is gratis te downloaden.

Lidmaatschappen:

Lid van de Vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP) Lid van de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen (LVVP) Lid van PsyZorg ZO-Brabant Lid van PsyZorg ZO-Brabant
specto psychologenpraktijk